Hlavní obsah

Nic než pravda: Muž vypadl hned na druhé otázce o uklízení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V horkém křesle pořadu Nic než pravda bojovala v pondělí soutěžící z předchozího dílu Hana Hrabánková, kterou vystřídal Radek Hnízdil, ambiciózní muž, který se stal smutným rekordmanem soutěže poté, co se nedostal ani přes druhou otázku. Díl pak uzavřel Pavel Honig, protřelý kriminálník, kterého napravila až současná partnerka.

Článek

Malý muž a velká žena, asi tak by se do dali popsat soutěžící Hana Hrabánková (37), kterou jsme znali již z předchozí epizody, a její přítel Petr, který je současně jejím exmanželem. Hanka má o sobě pochybnosti jako o ženě, a to hlavně kvůli své postavě. Petr naopak přiznává, že se mu líbí „selské typy“ žen, do kterých Hanka momentálně spadá. Její postava se mu ale i tak líbí, ubral by snad jen něco málo na oblasti břicha.

Hana Hrabánková sice dávala svému příteli pořádnou sodu, to když přiznala, že myslí i v této době na nějakého jiného muž, který ji fyzicky přitahuje. Během chvíle si to ovšem nádherně odůvodnila a Petr se hned začal usmívat. Hana nakonec ukázala zdravý rozum, a když se dostala na částku 100 tisíc korun, tak v soutěži skončila. Po dlouhé době si tak někdo odnesl z této drsné reality show peněžitou odměnu.

Extrémní rychlík

Další soutěžící, Radek Hnízdil (46), byl dvakrát rozvedený auditor z Brna. Do studia ho doprovodila jeho první žena Renata, se kterou má dvě dnes již dospělé děti, a také kamarád a kolega Karel.

Pouť Radka Hnízdila soutěží skončila extrémně brzy z důvodu, že odmítl přiznat, že je na uklízení extrémně velký pedant.

Vysokoškolsky vzdělaného auditora působícího extrémně chladným dojmem tak vystřídal hned po dvou otázkách další soutěžící.

Odpověď na všechno

V horkém křesle Hnízdila vystřídal vyučený Pavel Honig (51), který v současné době pracuje jako zahradní dělník. Honig je muž s opravdu velmi pestrou minulostí. Vloupání do bytů, vykrádání aut, alkoholismus, závislost na drogách a jejich prodej – to vše má tento muž za sebou. Za mřížemi strávil více než 10 let svého života.

S Honiga je ale v dnešní době zcela jiný člověk. Přiznal, že úplně jiný směr jeho životu dala jeho současná žena Jana, která s ním byla ve studiu. Honig každou svou odpověď dlouze zdůvodňoval a zdálo se, že má šanci to v soutěži dotáhnout opravdu daleko. Místo toho ale v jedné z otázek začal více než slovíčkařit a nedostal se ani na úroveň sta tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám