Hlavní obsah

Nic než pravda: kvůli sexu se dvěma ženami najednou by podvedl přítelkyni

– Praha
Novinky, jky

V posledním díle reality show Nic než pravda jsme měli možnost vidět hned čtyři soutěžící, přičemž dva tvořili pár. Hlavní roli v tomto díle jednoznačně přebral 25letý Tomáš Caha z Brna, ze kterého se během pořadu vyklubalo pěkné kvítko. Jeho 18letá přítelkyně Aneta si opravdu nemůže být jistá ničím.

Článek

Nový díl otevřela Romka Veronika Bažová, se kterou jsme se mohli seznámit již v předchozím díle. Jejím životním snem je vycestovat za prací a za jazykem mimo republiku. Proto se tato na první pohled plachá dívka přihlásila do pořadu Nic než pravda a byla ochotná snést smršť nepříjemných otázek.

Tu jednu poslední otázku, která pro ni znamenala 50 tisíc korun, zodpovědět zvládla a peníze si odnesla. Škoda jen, že si image slušné Romky pokazila tím, že prozradila, že v dospělosti něco ukradla. Tím něčím byla sklenice a popelník v restauraci. Tento šrám na jinak uhlazeném vystoupení ji asi mrzet nebude, pro sebe s přítelem získala důležitý peněžní základ do začátku pro život za hranicemi.

Podvedl přítelkyni s příbuznou její nejlepší kamarádky

Po nenápadné Veronice usedl do křesla proti moderátorovi Petru Šiškovi Tomáš Caha (25) z Brna. S Tomášem do studia přijela jeho přítelkyně Aneta a také jeho nadřízený z práce a kamarád Radim. Tomáš byl na první pohled úplně „obyčejný“ a jeho vztah s přítelkyní vypadá klidně. Cesta soutěží však postupně odhalila, že je to typická tichá voda, která břehy mele.

Nejednu horkou chvíli připravil Tomáš své přítelkyni Anetě, která již v minulosti musela překousnout Tomášovu nevěru se sestřenicí její nejlepší kamarádky. Tedy dřívější nejlepší kamarádky, jejich vztah ztroskotal na tom, že jí Anetina kamarádka o eskapádách Tomáše a své příbuzné neřekla, i když o nich věděla. Tomáš však rozhodně nepůsobil, že by ho to přehnaně trápilo. Naopak ve studiu přiznal i to, co asi Aneta zrovna slyšet nechtěla.

Sex se dvěma ženami by nad ní zvítezil

Aneta toho musela zkousnout opravdu hodně, dozvěděla se tak, že je podle svého přítele tlustá, že ho přitahuje žena jeho kamaráda, že by si rád zopakoval sex s některou ze svých expřítelkyň a ve finále že by ji podvedl, kdyby to znamenalo, že se dostane do postele se dvěma dívkami najednou. Tomáš ovšem dosáhl svého a za bolest způsobenou své přítelkyni si odnesl 100 tisíc korun.

Díl pak uzavřela partnerská dvojice – Veronika Mikalová (24) a Jan Otruba (25) z Otrokovic. Dvojice, která spolu nejen žije, ale také studuje „filmařinu“, působí dojmem, že jejich soužití je vlastně také takovým filmem. Navzájem si o sobě myslí, že pro sebe byli stvořeni, ve studiu však začne vyplouvat na povrch to, že Jan s jednáním Veroniky ne vždy souhlasí. Jak to s nimi dopadne, se dozvíme již v příštím díle.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám