Hlavní obsah

Nic než pravda: flirtuje s bratrem svého přítele, partnerovi to přiznat nedokázala

– Praha
Novinky, Jakub Kynčl

V novém díle reality show Nic než pravda soutěžil opět pár - Veronika s Honzou. Ti své putování soutěží načali již v díle předchozím, avšak teprve v tomto díle se ukázali naplno v pravém světle. Tedy aspoň Veronika, jejíž chování a vyjadřování se muselo Honzovi chtě nechtě zajídat. A to navzdory tvrzení, že byli zrozeni jeden pro druhého.

Článek

Studenti ze Zlína Veronika a Honza spolu chodí již přes dva roky. Tvrdí, že jsou extrémně šťastný pár a zpočátku působili ve studiu opravdu bezproblémově. Jenže sympaťák Honza si zjevně uvědomuje, že není ve vztahu vše tak ideální, jak by mohlo být. Nejen, že je Veronika v rámci své rodiny extrémně konfliktní a nesnášenlivá, ale podle detektoru lži tak trochu pokukuje i po jeho bratrovi Víťovi.

Nesmlouvavý postoj Veroniky k vlastní rodině je velmi, velmi vyhraněný. Na adresu matky, které nikdy neodpustila to, že rodině zatajila svůj poměr, zazněla silná slova. Veronika se netajila tím, že kdyby mohla, tak by matku vyhodila z domu. Honza dal několikrát najevo, že se mu její postoje nelíbí. Kdyby bylo na něm, přál by si, aby se umírnila a měla v rodině výrazně lepší vztahy.

Myšlenky na bratra přítele nechtěla přiznat

Honza se předvedl nejen jako úspěšný student, ale ukázal i svou tvář narcise. Když byl dotázán, zda si o sobě myslí, že je krásný, tak se sebevědomým úsměvem odpověděl kladně. Úsměv ovšem z jeho úst mizel tak rychle, jak se odkrývaly detaily ze vztahu Veroniky a jeho bratra Víti. Podle detektoru lži totiž Veroniku jeho bratr fyzicky přitahuje.

Jakékoliv city či sympatie vůči Víťovi však Veronika zarytě odmítala, přestože Víťa na polygrafu prohlásil, že mu svou náklonnost již nějak projevila a detektor lži mu dal za pravdu. Když přišlo do tuhého, tak však Veronika necukla ani v poslední otázce za 100 tisíc korun a vše zapřela. Pár to stálo výhru sta tisíc korun a Honza si už konečně neodpustil jízlivou větu ve smyslu, že to v takový moment už nemusela pokazit.

Přísná matka s hysterickými sklony

Veroniku a Honzu vystřídala účetní z Úpice Pavla Klikarová. Jako patrony si zvolila svého manžela Martina a také tchána Františka. Pavla je žena, z jejíchž odpovědí čiší pragmatičnost bez známek citu. Klade důraz na materiální stránky života. Dá se říci, že má svůj postoj k životu v souladu se svou profesí – má v životě všechno spočítané. Během pořadu vyšlo tak trochu najevo, že je hysterka a moderátor Petr Šiška se jí to nebál pořádně předhodit.

Nejpodivněji asi pak působily její názor na výchovu dětí. Své dvanáctileté dítě nutí chodit spát již v osm hodin večer a nepřijde jí na tom vůbec nic divného. Nebylo nakonec s podivem, když odpověděla na otázku, zda se bojí, že její manžel bude časem vypadat jako jeho otec a vypadla. Manžel se sice podivoval, ale když se dozvěděl, že na detektoru lži jeho partnerka odpověděla třikrát kladně, ztichl a smířil se s prohrou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám