Hlavní obsah

Nezvaný host na palubě zpozdil letadlo o půl dne

Novinky, ČTK, nčs

Téměř dvanáct hodin si museli v neděli na start počkat cestující vnitrostátního letu Air India. Na vině byl hlodavec, který byl spatřen před plánovaným odletem na palubě letounu a musel být odchycen.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Hlodavec, nebylo specifikováno zda krysa, či potkan, byl spatřen na palubě těsně před startem letadla. A i když společnost nejdříve cestující informovala o zhruba hodinovém zpoždění, odchyt hlodavce a následná dezinfekce airbusu se protáhla na půl dne.

Někteří cestující, kteří museli strávit hodiny na letišti, nenesli neplánované zpoždění příliš dobře a postěžovali si na sociální sítě.

„Letadlo z Haidarábádu do Visakhapatnamu, které mělo odletět v šest ráno, má několikahodinové zpoždění. Společnost není schopná sehnat pro nás náhradní stroj,” uvedl jeden z pasažérů a za příspěvek dodal myší emotikon.

Žena předstírala těhotenství, aby se vyhnula poplatkům za těžké zavazadlo

Cestování

V Indii se nejednalo o první narušení provozu hlodavcem. V roce 2017 se let Air India z Dillí do San Franciska opozdil o více než devět hodin, protože na palubě objevili čtyřnohé stvoření v době, kdy již letadlo pojíždělo po dráze.

Reklama

Výběr článků

Načítám