Hlavní obsah

Nevěstě při cestě na svatbu začalo hořet auto, do kostela ji odvezli hasiči

Novinky, vps

Už to vypadalo, že Britka Irini Georgiouová nebude mít zrovna šťastný start do manželství. Při cestě na svatbu, kam ji vezl její otec, totiž začalo hořet jejich klasické americké auto Plymouth Barracuda. Okamžiky zmaru se ale rychle změnily v radost, když jednotka hasičů, která přijela k zásahu, nevěstu i jejího otce odvezla do kostela v jejich vlastním voze.

BEZ KOMENTÁŘE: Porouchaný Plymouth Barracuda, kvůli kterému nevěsta málem nestihla svatbu

 
Článek

Měla to být krásná projížďka se šťastným koncem v podobě svatby, které se 23letá učitelka nemohla dočkat. Ale z motoru auta z roku 1969 se brzy po odjezdu z domova začalo kouřit, zasekl se klakson a objevily se i plameny, informoval list The Daily Mirror.

Přivolaní hasiči sice situaci rychle vyřešili, ale nevěsta už nabrala zpoždění a navíc neměla jak se dostat do města Potters Bar, kde se svatba konala. Čekalo tam na ni 200 lidí v čele s 25letým ženichem Phillipem Critophem.

V tu chvíli znovu zasáhli hasiči, kteří zavolali na dispečink a zeptali se, zda mají čas na to, aby ženu odvezli na její svatbu. Po kladné odpovědi ji společně s otcem naložili do hasičského auta a pospíchali do kostela. Obřad nakonec začal jen s půlhodinovým zpožděním.

„Byli tak úžasní. Irini byla dojatá, každý měl úsměv na tváři,“ popsal chování hasičů otec nevěsty Michael Georgiou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám