Hlavní obsah

Německá policie zadržela opilého mladíka. Měl hada v kalhotách

Novinky, tcs

V Darmstadtu, městě na jihu německé spolkové země Hesensko, zajistila v úterý večer policejní hlídka notně podroušeného devatenáctiletého mladíka. K překvapení zasahujících strážců zákona měl mladý muž v kalhotách ukryté překvapení. Třicet pět centimetrů dlouhého hada.

Foto: Profimedia.cz

Krajta královská (ilustrační foto)

Článek

Krátce před jedenáctou hodinou večerní vyrazila podle agentury AP policejní hlídka ke dvěma rozhádaným mužům, na které si kvůli rušení nočního klidu stěžovali obyvatelé okolních domů. Poté, co policisté zadrželi toho opilejšího a agresivnějšího z nich, všimli si, že mladý muž má v přední části kalhot vybouleninu nevídané velikosti.

Opilý mladík prohlásil, že má v kalhotách hada a aby dokázal, že nemluví jen tak do větru, tak ho také na policisty vytáhl. K překvapení strážníků se jednalo o zhruba 35 centimetrů dlouhé mládě krajty královské.

Had byl okamžitě zajištěn a mladík odvezen do policejní cely, aby vystřízlivěl. Proč mladík přenášel hada v oblasti svých choulostivých partií a komu vlastně plaz patří, zůstává prozatím nejasné. Policie rovněž vyšetřuje, zda mladík tímto nezvyklým transportem neporušil některý ze zákonů na ochranu zvířat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám