Hlavní obsah

Nejkrásnějším lidé světa jsou Julia Robertsová a Channing Tatum

Novinky, Jakub Kynčl
Los Angeles

Prestižní magazín People zveřejnil jako už každoročně i letos seznam nejkrásnějších lidí světa. Pro tentokrát mu vévodí hollywoodská ikona Julia Robertsová. Ta dokázala porazit nejen o desítky let mladší dračice Hollywoodu, ale nechala za sebou také muže, kterého obdivují milióny žen. Druhou příčku totiž obsadil model Channing Tatum. Informoval o tom ve středu na svých stránkách magazín People.

Článek

Dnes už 42letá hvězda snímku Pretty Woman není na nejvyšší příčce v tomto seznamu poprvé. V jejím podání se to začíná pomalu stávat tradicí, zvolena totiž byla už počtvrté.

George Clooney na adresu své herecké kolegyně vypustil poznámku, u které nikdo netuší, jak si ji přesně vyložit. Uvedl, že populární herečka nevítězí pro svou vizáž, ale proto, že je „tím, kým je“. Zda chtěl pochválit její úžasnou osobnost či mírně znevážit její vzhled, však není až tak podstatné, titul jí totiž už nikdo nevezme.

To stříbrný model Channing Tatum, který se coby herec naposledy objevil po boku Johnnyho Deppa ve Veřejných nepřátelích, si na žádnou hlubokou osobnost nehraje. Popularitu si získává výhradně svým vzhledem, o který už léta úzkostlivě pečuje.

Deset nejkrásnějších lidí světa podle magazínu People
1.Julia Robertsová
2.Channing Tatum
3.Zoë Saldañová
4.Scarlett Johanssonová
5.Jake Gyllenhaal
6.Jennifer Anistonová
7.Sofia Vergarová
8.Bradley Cooper
9.Katy Perry
10.Amanda Seyfriedová

Anketa

Kdo je podle vás nejpohlednější ze zvolené desítky nejkrásnějších lidí?
Julia Robertsová
18,9 %
Channing Tatum
5,4 %
Zoë Saldañová
8,1 %
Scarlett Johanssonová
33,6 %
Jake Gyllenhaal
3,6 %
Jennifer Anistonová
17 %
Sofia Vergarová
6,5 %
Bradley Cooper
2,3 %
Katy Perry
2,5 %
Amanda Seyfriedová
2,1 %
Celkem hlasovalo 20884 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám