Hlavní obsah

Nejhloupější zloděj Sacramenta se pokusil ukrást automat na žvýkačky

Novinky, tcs

Zlodějů, kteří mají dopředu promyšlený geniální plán a brilantně ho dokážou realizovat, je naštěstí výrazná menšina. Rozhodně k nim nepatří zatím neznámý muž z kalifornského Sacramenta, který se pokusil odcizit ze zvířecího útulku automat na žvýkačky. Navzdory zjevnému nedostatku inteligence se „géniovi zločinu“ krádež nakonec přeci jen podařila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj chtěl ukrást automat na žvýkačkyVideo: Front Street Animal Shelter, AP

 
Článek

Záznam z bezpečnostních kamer, který zloděje kromě kriminálního jednání usvědčuje i z nevalné inteligence, zveřejnil zvířecí útulek Front Street Animal Shelter na svých facebookových stránkách. Zloděj do budovy vlezl 7. března dvířky pro psy. Ihned popadl automat na žvýkací kuličky, který měl pravděpodobně předem vytipovaný.

Několikrát se následně pokoušel vykopnout dveře, a když se to nepovedlo, rozhodl se prostrčit automat dvířky, kterými do místnosti vlezl. Během toho si neuvědomil dvě věci: automat je větší než psí dvířka a navíc už postrádá horní část. Všechny žvýkačky se tak rozkutálely po podlaze.

„Téměř vám ho je líto, dokud si neuvědomíte, že vykrádá zvířecí útulek,“ okomentovali zlodějovo počínání zástupci útulku.

Peněz v hotovosti si vůbec nevšiml

Po chvíli marné snahy, si nakonec zloděj uvědomil, že útulek má ještě jeden vchod vedoucí k psím kotcům. Odtáhl tedy automat ven a za mohutného štěkání více než padesáti psů přehodil svou kořist přes plot vybavený ostnatým drátem.

Během krádeže byl zloděj automatem na žvýkačky zaměstnán natolik, že zcela ignoroval krabici na příspěvky plnou peněz, která od něj byla jen pár metrů. Zloděj zatím uniká a útulek doufá, že zveřejnění záběrů „nejhloupější krádeže v Sacramentu“ pomůže k dopadení pachatele.

Reklama

Výběr článků

Načítám