Hlavní obsah

Natočili jsme dětského ducha. Skákal nám po autě, prohlašuje britský pár

Novinky, Tereza Seidlová
Nottingham

Lidská fantazie někdy nezná mezí. Britský pár Lisa a Phil Rigleyovi z Nottinghamu měli dlouhou dobu dojem, že jim vandalové po nocích ničí auto. Na svůj dům si proto nainstalovali bezpečnostní kameru. Druhý den se prý nestačili divit, co videonahrávka odhalila. Podle Britů jim po autě ve skutečnosti celou dobu skákal duch malého dítěte.

BEZ KOMENTÁŘE: Manželé tvrdí, že na této nahrávce je duch dítěte poletující nad jejich autem

 
Článek

Záznam z bezpečnostní kamery si můžete pečlivě prohlédnout na videu. Kolem automobilu skutečně „poletuje“ bílé světlo. Na každém už záleží, zda uvěří domněnce Britů, že jde o létajícího dětského ducha. Manželé nicméně trvají na svém.

“Jsem tím naprosto omráčená. Ten záznam je přímo tady, je to malé dítě mezi čtyřmi a pěti lety,“ řekla deníku Metro Lisa Rigleyová, matka dvou dětí. “Bylo to opravdu strašidelné. Měla jsem přesně takový ten zvláštní pocit, kdy si jednoduše pomyslíte - Co to pro Krista je? Vypadá to jako přátelský duch Casper, ale skáče po kapotě našeho auta. Je to duch, prostě to musí být duch,“ dodala.

„Co se týká duchů, jsem velký cynik, protože v ně nevěřím, ale tahle nahrávka je jednoduše divná,“ připojil se k Lise její manžel Phil Rigley.

Na internetu už video vyvolává vášnivé debaty. Podle mnoha diskutujících jde jednoduše o hloupost, většina se přiklání k tomu, že bílá skvrna je ve skutečnosti obyčejná můra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám