Hlavní obsah

Naštvaný dělník zdemoloval bagrem šéfovo auto a kamion

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaapadesátiletý britský dělník Darren Verity byl minulou sobotu (28. září) už po několikáté vyhozen z práce, protože přišel opilý, což vnímal jako nespravedlnost. Rozhodl se proto svému šéfovi pomstít - nasedl do bagru a zdemoloval mu auto v hodnotě zhruba 80 tisíc liber (2,3 milionu korun) a firemní kamion. Jeho řádění zachytily bezpečnostní kamery.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nespokojený zaměstnanec zdemoloval bagrem šéfovo luxusní auto i jeho kamionVideo: AP

 
Článek

Darren Verity přišel v sobotu do práce opilý a pod vlivem dalších návykových látek. „Poslal jsem ho takhle domů už několikrát a pak dával další šanci za šancí. Dal jsem mu jich tak šest nebo sedm,“ uvedl pro deník Sun Thomas Crompton, majitel firmy Thomas Crompton Demolition v britském Bradfordu.

V sobotu ho poslal domů opět. Deníky Sun a Daily Mail, které o události informovaly, neuvedly, zda Verity dostal výpověď definitivně. Muž každopádně odešel domů, za nějakou dobu se ale do firmy vrátil. Nasedl do jednoho z bagrů a vyrazil k šéfovu Range Roveru. Drahý vůz poničil lžící bagru a následně se vydal k jednomu z firemních kamionů.

Když poničil i nákladní vůz, seběhli se k němu ostatní zaměstnanci a snažili se ho vytáhnout ze stroje. Neobešlo se to bez pořádné strkanice. „Nešahej na mě, nebo ti utrhnu hlavu,“ křičel Verity a přidal pár sprostých slov. Rozzuřeného muže se nakonec podařilo vytáhnout a zadržet do příjezdu policie.

„Jsme vděční, že nikdo při incidentu neztratil život či nohu,“ uvedla mluvčí demoliční společnosti. Verity byl zadržen a později propuštěn na kauci. Je obviněn z poškozování cizího majetku.

Reklama

Výběr článků

Načítám