Hlavní obsah

Naomi Campbellová se bojí vrásek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská supermodelka černé pleti Naomi Campbellová se bojí, že by jí jednou mohly vrásky zhyzdit tvář. Proto nevylučuje plastickou chirurgii, i když připouští, že by ji podstoupila jen v krajním případě.

Foto: archiv souboru Ondráš
Článek

Campbellová štíhlé postavě a pohlednému obličeji vděčí za hvězdnou kariéru. Ve svých čtyřiatřiceti letech  je ve světě modelingu stále žádanou manekýnou.

Jenže i ke kráskám je čas neúprosný a Naomi to dobře ví. Pokud by se měl výrazně na její tváři podepsat, určitě by se svěřila do rukou specialistů.

"Nemám nic proti plastické chirurgii, ale zcela jistě na operaci nechci jít nyní," prohlásila černá perla a upřesnila, že se zatím spoléhá na dobré geny, které prý zdědila po takřka nestárnoucí babičce. "Žiji v domnění, že jsem zdědila tak skvělou pleť, jakou měla moje babička," uvedla Naomi.

Plastická chirurgie se ve světě těší rostoucí oblibě, zajímají se o ni i velmi mladá děvčata, která kult krásy a dokonalosti silně prožívají. Podle nedávné studie si šest z deseti teenagerů myslí, že plastická chirurgie je klíčem k jejich štěstí a spokojenosti. Jeden z deseti by si dále přál, aby jejich partner plastikou vylepšil svůj vzhled.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Chcete, aby váš/vaše partner/ka šel/šla na plastiku?

Anketa

Chtěli byste, aby váš/vaše partner/ka šel/šla na plastiku?
Ano
7,9 %
Ne
92,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 216 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Naomi Campbellová chce uspět jako herečka

Topmodelka Naomi Campbellová po letech strávených na molech uvažuje, že by vyměnila pole své působnosti a vrhla se na hereckou kariéru. Podle amerického listu...

MÓDA: Naomi v Riu poodhalila poprsí

V uplynulých dnech se v brazilském Rio de Janeiru konala přehlídka, kde byly představeny kolekce na sezónu podzim/zima 2005. Prezentace se zúčastnila také...

Naomi dostala kopačky, Usher se s ní nudil

Po třech měsících randění dal černošský zpěvák Usher kopačky čokoládové krasavici Naomi Campbellové. Jeho kamarádi prozradili, že se s Naomi nudil....

Výběr článků

Načítám