Hlavní obsah

Naomi Campbellová chce uspět jako herečka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Topmodelka Naomi Campbellová po letech strávených na molech uvažuje, že by vyměnila pole své působnosti a vrhla se na hereckou kariéru. Podle amerického listu New York Post to čtyřiatřicetiletá černá perla myslí naprosto vážně, což dokazuje i fakt, že se zapsala na divadelní kurzy, kam pravidelně dochází.

Foto: Marek Velebný

Irena Velichová čte dětem

Článek

Anglická krasavice si již zahrála v devíti snímcích, nikdy jí však nebyla svěřena hlavní role. Proto nyní doufá, že se po vstřebání hereckého řemesla vyšvihne mezi filmovou elitu.

Zasvěcení však o jejích nových ambicích škodolibě pochybují. Poukazují především na Naomiin nedostatek času. Sama modelka nedávno v rozhovoru pro list The Guardian přiznala, že neustále cestuje. Letadla se jí stala takřka druhým domovem.  

Ráda se vznáší v oblacích

Notná dávka života v oblacích jí však nevadí. Naopak si čas strávený na palubě oblíbila a dnes si už bez něj skoro nedovede ani představit svou existenci. Na časté změny prostředí si již zvykla. Není vyhnutí - někdy se jí prý stane, že během několika po sobě následujících týdnů nezůstane déle než osmačtyřicet hodin na stejném místě.

Naomi na cestování vzduchem nejvíce oceňuje klid a volnost. Nikdo ji totiž v tu chvíli nemůže telefonicky obtěžovat, a tak si může modelka nerušeně číst a relaxovat. "Když nejsem v letadle deset dnů, začínám být... Prostě musím do jednoho nastoupit," prozradila svou posedlost velkými stroji. Zároveň ujistila, že podobné pocity nezažívá příliš často.

Přes své pracovní vytížení si Campbellová najde čas na Spolek anonymních alkoholiků, kam dochází vytrvale a pravidelně. Už ne ovšem jako klientka, nýbrž pomáhá postiženým lidem a podílí se s nimi o vlastní zážitky. 

Reklama

Související články

Campbellová chtěla svést zadaného muže

Světově proslulá topmodelka Naomi Campbellová se na molech pohybuje již osmnáct let. Výročí oslavila na prestižní show v italském Miláně. Svou pověst...

Campbellová chodí s exmanželem Pamely

Světově proslulá modelka Naomi Campbellová se intimně sblížila s rockerem Tommym Lee, bývalým manželem herečky Pamely Andersonové. Informoval o tom deník...

Campbellová vyvolala rozruch na pláži

Světově proslulá topmodelka Naomi Campbellová se v úterý objevila na pláži poblíž Cagliari na ostrově Sardinie, kde natáčela reklamu na italského operátora...

Výběr článků

Načítám