Hlavní obsah

Nálepková mění letní romanci za zasněženou

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačka a herečka Světlana Nálepková prožila letos obzvláště příjemné léto. Kromě toho, že rekonstruovala a dostavovala svůj dům, prožila krásných čtrnáct dní na jachtě v Chorvatsku a ještě osm dnů u moře v Itálii. Nyní se chystá vyměnit letní romanci za zasněženou.

Foto: Zdeněk Urbanovský

16. září 2016 byl slavnostně otevřen po náročné rekonstrukci Taneční sál

Článek

"Na té jachtě to byla přímo letní romance. Bylo to sice chvílemi i dobrodružné, ale vozili nás profesionálové, tak se nám nikdy nic nestalo. Se svým přítelem jsem si jen užívala sluníčka a mořské vody i dobré jídlo a pití," vyprávěla.

Dcera s nimi nebyla

"Dcera Pepča s námi cestovat nechtěla. Už je to téměř sedmnáctka a má svůj program," upřesnila Světlana Nálepková, která se už v divadle Skelet pomalu začíná připravovat na roli hvězdy orchestru ve swingovém muzikálu Zasněžená romance s hudbou Glenna Millera a autorů Pavla Trávníčka a Gustava Oplustila.

"V podstatě je tato role můj comeback. Poprvé jsem ji hrála před deseti lety v Hudebním divadle v Karlíně. Už tehdy mě Zasněžená romance, kterou jsem znala jako slavný film, okouzlila. Nikdy bych nevěřila, že se k roli hvězdy orchestru za deset let vrátím."

Nálepková se stále udržuje v dobré kondici. "Mám doma posilovnu, cvičím a jezdím na koni. A protože jsem z něj jednou spadla, tak už na tom svém americkém valachovi jen chodím, jistota je jistota," usmála se.

Reklama

Související témata:

Související články

Světlana Nálepková touží po dítěti

Světlana Nálepková, matka dcery Pepiny, neskrývá, že už tři roky prožívá s Břetislavem Syrovým velmi citlivý a něžný vztah. Ke štěstí jim už chybí pouze jedna...

Světlana Nálepková se bojí koupání v moři

Herečka Světlana Nálepková se nerada koupe na volném moři a vždycky se raději drží blízko pláže. Kdysi ji totiž vylekal model žraloka, který ve filmu Čelisti...

Výběr článků

Načítám