Hlavní obsah

Na Vánoce měli jen dva a půl tisíce, tak si vsadili v loterii a topí se v miliónech

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Katie Smythová a Nicky Butler z Velké Británie si letošní Vánoce nemalovali zrovna růžově. Na účtu měli jen něco přes 80 liber (2,5 tisíce Kč), s nimiž počítali na nákup dárků, a se zaplacením složenek jim museli pomoct rodiče. Svou roli ale sehrálo štěstí. Stírací los, který si Katie koupila, se totiž ukázal jako výherní, a to rovnou na jeden milión liber (32 miliónů Kč), napsal list The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Neměli jsme skoro nic a teď si můžeme koupit, co chceme. Jsme z toho trochu vyděšení a zároveň velmi šťastní,“ řekla ve středu 25letá Smythová listu Daily Mirror.

Mladá Britka má se svým 26letým přítelem tři děti ve věku pěti, čtyř a jednoho roku. Z mateřské dovolené a z příjmu Nickyho, který pracuje jako zedník, měli problémy vyjít, i přesto se ale Katie minulý týden rozhodla koupit si stírací los.

Po setření ho málem nejprve vyhodila, protože si myslela, že nevyhrála. Její kamarádka ji naštěstí včas upozornila, že se mýlí. Katie ihned volala svému partnerovi, ale ten jí uvěřil až doma, když mu ukázala los.

S miliónovou výhrou se páru, jenž žije ve velšském městečku Blackwood, otevírají nové možnosti. Zasnoubeni už jsou sice dlouho, ale na sňatek neměli peníze, což se teď samozřejmě změnilo, a tak si dopřejí pohádkovou svatbu. Nejprve ale nakoupí pořádné dárky pro své děti. Pak přijde na řadu stěhování do vlastního domu a cesta do Disneylandu. Nejvíce se ale těší na Vánoce v rodinném kruhu.

„Už jsme to oslavili na dvou rodinných party a myslím, že letošní Vánoce pro nás všechny budou výjimečné,“ dodala Smythová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám