Hlavní obsah

Na plavbu výletní lodí k výročí svatby nemohli, tak si ji udělali v obýváku

Novinky, zkr
Melbourne

K 53. výročí svatby plánovali australští manželé vyrazit na plavbu výletní lodí po ostrovech v Pacifiku. Jenže kvůli současné pandemii koronaviru na ni nemohli. Nenechali si však zkazit radost a uskutečnili ji místo toho doma v obývacím pokoji, uvedl server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Místo na plavbu lodí vyrazili manželé na plavbu v obývákuVideo: @janeytrill via Spectee, AP

 
Článek

Čtyřiasedmdesátiletý Dave Trill a jeho stejně stará manželka Norma z Melbourne se těšili, že stráví deset dnů na výletní lodi v Karibiku. Kvůli celosvětovému šíření nemoci Covid-19 se ale nakonec rozhodli, že bude z bezpečnostních důvodů lepší cestu zrušit.

Svou ideu si ale rozhodně vzít nenechali, 13. března si na sebe oblékli župany, se sklenkou vína a slunečními brýlemi na očích se pohodlně usadili do křesel v obýváku a v televizi sledovali záběry mořské hladiny.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Improvizovanou plavbu lodí zdokumentovala jejich dcera Jane, která záznam zveřejnila na sociální síti s titulkem: Plavba zrušena? Žádný problém.

„Měla jsem nápad, že když jim pustím v televizi video z vody a oni se obléknou, jako kdyby byli na výletní lodi, nebudu tak zklamaní,“ uvedla. Její syn k tomu ještě ze svého mobilu pustil typické zvuky lodi.

Video sklidilo celou řadu pozitivních reakcí. Společnost, se kterou měli Trillovi na cestu vyplout, mezitím všechny plavby zrušila až do 11. dubna.

Reklama

Výběr článků

Načítám