Hlavní obsah

Na Pamelu Andersonovou kouká na internetu nejvíc lidí na světě

LONDÝN

Blonďatá 35letá sexbomba Pamela Andersonová je podle nejnovějšího průzkumu nadále nejvyhledávanější ženou na internetu. Bývalá hvězda televizního seriálu Pobřežní hlídka byla v přehledu časopisu pro muže Loaded jmenována nejokukovanější kočkou na webu na světě.

Foto: Policie ČR

Nová kola byla zakoupena Odborem bezpečnosti Magistrátu města Plzně v rámci projektu Bezpečné město.

Článek

Má se však za to, že většina lidí pátrajících na internetu po snímcích Andersonové doufá, že narazí na pověstné sexuální domácí video, na němž je Pam zachycena s bývalým manželem rockerem Tommym Lee.

Autoři žebříčku sestavili seznam deseti nejžádoucnějších krásek naší planety podle kategorií showbyznysu, v nichž se pohybují.

V kategorii modelek Angličanku Kelly Brookovou na hlavu porazila 29letá Ali Landryová, známá z populární americké reklamy na kukuřičné lupínky značky Doritos.

V kategorii popových hvězd je prý nejvíce sexy číčou teprve devatenáctiletá australská zpěvačka Holly Valanceová a po ní hned její krajanka Kylie Minogue.

Ve kategorii filmových hvězd skončila na třetí příčce Catherine Zeta-Jonesová za Estellou Warrenovou (Planeta opic) a 34letou kakaovou kráskou a nejnovější partnerkou agenta 007 Halle Berryovou.

Jak však prohlásil mluvčí časopisu Loaded: "Pammy je s velkým náskokem nejžádanější, nejvyhledávanější a nejokukovanější ženou na internetu."

Reklama

Související témata:

Související články

Ples v opeře: Pamela a demonstrace

Večer se koná ve Vídni slavný Ples v opeře. Největší hvězdou letošního ročníku bude pětatřicetiletý sexsymbol Pamela Andersonová. I letos budou Ples v opeře...

Výběr článků

Načítám