Hlavní obsah

Na in-line bruslích jezdit nebudu, řekl Paroubek

PRAHA

Předseda Jiří Paroubek se v sobotním rozhovoru pro deník Právo vyjádřil mimo jiné k svému novému vztahu s Petrou Kováčovou. Na dotaz, zda si myslí, že jej o dvacet let mladší partnerka nějak změní, odpověděl, že v padesáti letech se těžko může "v tom základním" změnit.

Článek

"Těžko ode mě může někdo očekávat, že bych s Petrou Kováčovou jezdil na kolečkových bruslích nebo na in-line bruslích. Přece bych nechtěl vypadat jako ten komický tlusťoch z grotesky Charlieho Chaplina, kterou jsem viděl jako kluk," odpověděl Paroubek na otázku, jestli by začal třeba aktivně sportovat. 

"Asi bych se pohyboval v těch sportech, ke kterým mám blízko. Stejně se musím trošku víc věnovat své tělesné schránce, protože, málo platné, za dva a půl roku ve vrcholné politice jsem ji zanedbal, protože jsem se soustředil hlavně na práci," vysvětlil předseda sociálních demokratů a dodal, že ze sportů provozuje nejčastěji plavání.

Paroubek dodal, že jej nová partnerka inspiruje svými intelektuálními zájmy. "Je to velmi zajímavý svět, v němž žije, a je to pro mě velký objev, protože je to trošku jiný svět, než na který já jsem byl zvyklý. Je to svět kvalitních myšlenek, kvalitních autorů knih, na které já bohužel nemám čas. Rád bych si je také přečetl," řekl.

Reklama

Výběr článků

Načítám