Hlavní obsah

Na fandu konkurenčního týmu vymysleli past, která mu zničila manželství

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANCHESTER

Facebook je sítí, která nabízí nebývalé množství možností, ale i rizik. Přesvědčil se o tom fanoušek Manchesteru United Stuart Slann (39). Ten odjel do Skotska za ženou, se kterou si několik týdnů vyměňoval zprávy na Facebooku, jen aby na místě přišel na to, že žádná taková žena neexistuje a že ho napálili fandové konkurenčního Liverpoolu.

Článek

Vtípek, který fandové Liverpoolu přichystali na Stuarta Slanna, by skoro neměl chybu. Do Skotska jel přes vesnické okresky a ujel celkem více než 600 kilometrů a v autě strávil skoro devět hodin. Když dorazil na místo, dostal sms, že se "Emma" zdržela v práci, a tak čekal ještě tři a půl hodiny, než mu bylo řečeno, že šlo o žert. Žert, který měl dohru i u jeho manželky.

Dvojice vtipálků totiž celou konverzaci nahrávala a následně ji umístila na internet doplněnou o velmi choulostivou fotografii. Mužova 32letá manželka Louise tak zjistila, že její muž zamýšlel mít aférku a okamžitě požádala o rozvod.

Chlapíky z Liverpoolu potkal Stuart na dovolené v Mexickém Cancúnu, kde strávili většinu času debatováním o fotbale a hádáním se, proč je který tým lepší. Když se hoši z Liverpoolu vrátili do Anglie, napadl je plán, kterým by ho mohli dokonale ponížit. Na Facebooku tak vytvořili falešný profil skotské ženy z vesnice se jménem Emma.

Cítil se hrozně

"Psal jsem si s tou ženou asi tak měsíc. Opravdu jsem si myslel, že je to normální žena, neměl jsem žádný důvod o tom pochybovat. Ten den, kdy se mě zeptala, zda bych za ní nepřijel do Skotska, jsem byl za volantem asi devět hodin," popisoval muž nepříjemný den.

"Když jsem dorazil na tu odlehlou farmu, napsala mi sms, že je stále ještě v práci, což udělalo celé ještě daleko horší. Nejen že jsem strávil za volantem devět hodin, ale ještě k tomu jsem musel dalších tři a půl hodiny čekat, než skončí v práci. Když mi poté zavolali, že je to celé výmysl a vysmáli se mi, cítil jsem se opravdu hrozně," dodal smutně Slann.

Reklama

Výběr článků

Načítám