Hlavní obsah

Muzikál v ohrožení: Basiková léčí zlomenou nohu, Kamil Střihavka si poranil koleno

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Připravovaný muzikál Jesus Christ Superstar se potýká neustále se zraněnými hlavními hvězdami. Bára Basiková kvůli komplikované zlomenině nohy ještě nezačala zkoušet a Kamil Střihavka si začátkem týdne vážně poranil koleno.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Kamil Střihavka

Článek

Muzikál Jesus Christ SuperStar se začal zkoušet letos v létě. Basiková si ale na dovolené na ostrově Kos zlomila při pádu nohu, je po dvou operacích a nedávno jí vyndavali z nohy šroub. Doposud tak na zkoušce nebyla.

"Bára to zvládne. Máří Magdalenu už hrála před lety, a tak bude jen oprašovat," řekl Novinkám tiskový mluvčí Hudebního divadla v Karlíně Tomáš Matějovský.

Od začátku zkoušek má problémy také hlavní hvězda, představitel Ježíše Kamil Střihavka. O prázdninách se potýkal s problémy s hlasivkami, léčil angínu a nyní si zase poranil koleno, má velké bolesti a kulhá. "Mám natažené vazy, nic horšího by to být nemělo. Ale bolí to pekelně," řekl Novinkám Střihavka na křtu internetových stránek muzikálu. Tam kulhající připomínal legendárního hraběte z Angeliky Joffreye de Peyraca.

Zkoušky Ježíše byly po prázdninách přerušeny a muzikál se opět začne zkoušet 25. října. Premiéra je naplánována na 11. listopad. Basiková tak bude mít na zkoušení role pouhé dva týdny.  Střihavka je na tom lépe. Prázdninových zkoušek se z velké části účastnil.

Reklama

Související články

Basikové vyndali z nohy šroub

Zpěvačce Báře Basikové vyndali koncem minulého týdne z kotníku levé nohy šroub. Tím jí lékaři v nemocnici Na Františku fixovali komplikovanou zlomeninu....

Výběr článků

Načítám