Hlavní obsah

Muzikál Sagvana Tofiho Děti ráje v ohrožení: producentům hrozí soud

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Připravovaný muzikál Děti ráje má problémy. Producent konkurenčních muzikálů Oldřich Lichtenberg podal na producenty Dětí ráje nejen žalobu, ale také trestní oznámení. Můžou tak skončit ve vězení.

Článek

"Připadám si jako někde ve vesmíru. Poslali jsme producentům muzikálu Děti ráje Viktorovi Mrázovi a Michalu Bělouškovi už tři upomínky, aby v muzikálu nepoužívali písně Michala Davida a Zdeňka Bartáka, protože na ně nevlastní práva. Upomínky si ani nevyzvedli," řekl Novinkám Oldřich Lichtenberg - producent muzikálů, které se hrají v divadlech Broadway a Hybernia. 

"Bohužel celá věc skončí u soudu. Podáváme žalobu a návrh na předběžné opatření. Zároveň podáváme trestní oznámení na producenty Bělouška a Mráze. Nepředpokládám, že by skončili až ve vězení, ale podmínka je velmi reálná," prozradil Lichtenberg na výročním stém představení muzikálu Dracula.

Jubilejní představení si nenechal ujít například Janek Ledecký se synem Jonášem. "Dal jsem lístek synovi k narozeninám, které dnes má," smál se Ledecký. "Ba ne, jdeme po představení na večeři. Jonáš si přál baskytaru, tak ji dostal. Roste mi doma skvělý muzikant," dodal Ledecký.

Daniel Hůlka sklidil jako Dracula obrovský aplaus, skvělý výkon předvedly Leona Machálková i Jiří Langmajer. Jen Šárka Vaňková měla velké problémy s intonací. "Buď byla nachlazená nebo by se měla živit něčím jiným než zpěvem. Byla pekelně falešná," řekl Novinkám návštěvník stého představení Draculy.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám