Hlavní obsah

Muži trpěli jako zvířata u toho, co ženy podstupují běžně

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanada

Brát vážnou věc s humorem není vždy jednoduché, výsledek pak ale bývá většinou pozitivní. Kanadská společnost se proto rozhodla natočit reklamní spot upozorňující na nebezpečí rakoviny varlat s notnou dávkou nadsázky, uvedl server Global News.

BEZ KOMENTÁŘE: Dobrovolníci si vyzkoušeli depilaci intimních partiíVideo: testicularcancercanada.ca

 
Článek

Kreativci pro reklamu oslovili dvacet dobrovolníků, kteří se nechali depilovat v intimních oblastech “pod pasem”. Přitom kamera snímala výraz v jejich tváři. Muži si tak mohli na vlastní kůži vyzkoušet to, co jejich partnerky podstupují celkem běžně.

Rakovina varlat postihuje nejčastěji muže ve věku od 15 do 29 let. Klíčová je včasná diagnóza, která při okamžitém nasazení léčby významně snižuje úmrtnost u daného onemocnění.

Muži si vyzkoušeli porodní bolesti

O tom, zda toho ženy opravdu vydrží více než muži, se vedou sáhodlouhé debaty. K těm nejčastějším pak patří téma porodních bolestí. Nizozemští moderátoři Dennis Storm a Valerio Zena si loni v lednu chtěli ověřit, zda jsou opravdu těmi nejhoršími, jaké lze zažít.

BEZ KOMENTÁŘE: Muži si vyzkoušeli, jaké to je rodit. Po dvou hodinách bolest nevydrželiVideo: Proefkonijnen, BNN

V rámci svého pořadu Proefkonijnen (Pokusní králíci) se proto rozhodli podstoupit elektrošoky, které měly simulovat bolesti při porodu. Je sice otázkou do jaké míry napodobovaly skutečné porodní bolesti, oba muži ale očividně trpěli. A po dvou hodinách experiment vzdali.

Reklama

Výběr článků

Načítám