Hlavní obsah

Muži mizely ponožky. Záhada měla překvapivé rozuzlení

Na překvapivé řešení hádanky trápící řadu lidí přišel americký majitel německé dogy, kterou odvedl k veterináři s vážnými bolestmi v žaludku. Veterináři zjistili, že liché ponožky v jeho příbytku měl na svědomí jeho pes, který jich postupně spolykal téměř nepoškozených 43. Jeden veterinářský server psa zařadil mezi vítěze „rentgenové soutěže“ o nejbizarnější objevy ve zvířecích žaludcích.

Foto: ČTK/AP

Rentgen odhalil, že pes spořádal desítky ponožek.

Článek

Pes podle stanice BBC trpěl těžkou nevolností, a tak s ním majitel zamířil na zvířecí kliniku v Portlandu. Veterináři byli šokováni, když rentgen v jeho žaludku objevil chuchvalec nestrávených hadrů, z nichž se při detailním ohledání vyklubaly ponožky. Chirurgickým zákrokem se je lékařům podařilo dostat ven a 64kilovému psovi se prý rychle vrátila chuť k jídlu.

Majitel údajně o jeho zálibě ve žvýkání hadrů věděl, netušil však, že polyká celé ponožky.

Foto: ČTK/AP

Celkem našli veterináři v útrobách psa 43 ponožek

Server Veterinary Practice News, který vyhlašuje soutěž o nejpodivnější obsah zvířecích útrob, zařadil dogu na třetí místo hned za německého ohaře, který pozřel kovovou jehlici, na niž se nabodávají špízy. Vítězkou se stala v akváriu chovaná žába, jež spolykala tři desítky ozdobných kamenů umístěných do akvária svým majitelem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám