Hlavní obsah

Muž volal pětadvacetkrát na policii. Hledal mikinu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tísňovou linku občas zahlcují případy, kterým jde jen těžko uvěřit. Jeden takový se odehrál v pondělí v americkém Cincinnati. Dvaatřicetiletý muž hned pětadvacetkrát volal na policii a chtěl, aby mu strážníci pomohli hledat ztracené oblečení.

Foto: Hamilton County Sheriff's Office

Harves Gardner

Článek

Harves Gardner z městské čtvrti Northside se dožadoval pomoci poté, co údajně někde ztratil mikinu, s čímž se evidentně nehodlal smířit. Rozhodl se tak, že zkusí štěstí a zavolá na tísňové lince.

Tam pro něj však policisté neměli pochopení. Po pětadvacátém volání se však skutečně na místo vydali. Tam jim Gardner vysvětlil, že pouze chtěl, aby mu policie pomohla hledat část oblečení, ideálně za pomoci policejního auta.

Vyhrazeným pruhem jel s kostlivcem na místě spolujezdce, policie fígl prokoukla

Koktejl

Strážníci viděli, že Gardner nemá zřejmě nejlepší den, a když viděli, že je pravděpodobně posilněn alkoholem, nabídli mu, aby se v klidu vrátil do postele.

Gardner si však nedal říct a svoje volání opakoval. To už bylo na policisty moc a přijeli si pro Gardnera, který skončil v cele s obviněním ze zneužívání tísňové linky. Za mřížemi si počká muž minimálně do úterý, kdy je naplánován soud. Jestli nakonec alespoň Gardner objevil ztracenou mikinu, není z policejní zprávy jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám