Hlavní obsah

Muž s obrazovkou na hlavě pokládal staré televize sousedům před dveře

Novinky, akr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spousta amerických domácností v pondělí ráno před dveřmi svých domů narazila na překvapení. Muž s televizí na hlavě totiž přes noc chodil po městě Glen Allen v americké Virginii a pokládal staré analogové televize před domy, informoval server nbc12.com.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Byl to někdo oblečený v kombinéze a s televizí nasazenou na hlavě. Je to hodně zvláštní. Přišel, dřepl si, položil televizi před dveře a odešel. Je to opravdu divné,“ vylíčil Adrian Garner, jehož bezpečnostní kamera maskovaného fantoma zachytila. „Moje první reakce byla: Objednali jsme si to?“ dodal.

Některé obyvatele situace pobavila, kdo se ale tolik nesmál, byla místní policie. Ta totiž musela odklidit přes 60 starých televizorů.

V případě dopadení pachatele by podle Matta Pecky z místního policejního oddělení mohl vtipálek čelit obvinění ze znečišťování soukromého majetku a nelegálního skladování odpadu.

Podle místních se mohlo jednat o školácký vtípek. „Možná je to nějaký fórek studentů, kteří se před začátkem školy nudí a snaží se způsobit poprask,“ řekl Michael Kroll, který také našel televizi před svým domem.

„Možná že televizní muž chtěl do našich životů vnést trochu humoru. Lidé jsou divní,“ okomentoval situaci jeden z místních obyvatel pro CNN.

Reklama

Výběr článků

Načítám