Hlavní obsah

Muž roku 2009 se brání: Nejsem homosexuál

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Mužem roku 2009 se stal v noci z pátku na sobotu modrooký nezadaný student Martin Zach (24). Odmítá spekulace, že je na kluky a zároveň přiznal, že v koupelně před zrcadlem tráví víc času než většina žen.

Článek

"Nejsem homosexuál, ale přiznávám, že jsem typický metrosexuál. Vyholuji si celé tělo, záleží mi velmi na tom jak vypadám a před zrcadlem ráno trávím určitě víc času než většina žen," směje se Muž roku 2009.

Přítelkyni modrooký hezoun momentálně nemá. "Rozešli jsme se před rokem. Novou lásku nehledám. Jsem mladej kluk a chci si teď hlavně užívat," řekl Novinkám. Porotu složenou z populárních osobností a odborníků zaujal především volnou disciplínou, kdy zavzpomínal na legendární spartakiádu a zaujal také svojí vypracovanou postavou.

"Jsem  bývalý vrcholový sportovec. Běhal jsem závodně na lyžích. Z Mistrovství ČR mám několik medailí. Skončil jsem před půl rokem kvůli svazu. Je nechutné, že svaz hází lyžařům klacky pod nohy. Jakmile s nimi člověk nesouhlasí a řekne svůj názor, má to spočítaný," přiznal Zach, student z Vrchlabí.

U lyžování částečně ale zůstal. Vydělává si jako asistent v rodinné firmě, která se zabývá úpravou a zasněžováním sjezdovek. Budoucnost vidí také v modelingu. "Byl bych rád, kdyby mi vítězství přineslo nabídky," dodal.

O titul Muž roku 2009 bojovalo v Náchodě šestnáct finalistů - osm Čechů a osm Slováků. Slovenským Mužem roku se stal třiadvacetiletý Peter Menky z Nitry. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám