Hlavní obsah

Muž prozradil manželce ve spánku adresu své milenky

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Pokud mluvíte ze spánku, tak byste měli zvážit, jestli budete podvádět svého partnera. Přesvědčil se o tom jeden Číňan, který ve spánku nechtěně sdělil své manželce přesnou adresu milenky, se kterou ji podváděl. Žena tvrdí, že svého manžela už nějakou dobu podezírala, netušila však, že se jí nevěra potvrdí tímto způsobem.

Foto: Profimedia.cz

Člověk může ve spánku prozradit mnoho osobních věcí. Ilustrační foto

Článek

"Úplně ke mně ochladl a když jeho telefon začal zvonit, tak odcházel vedle, aby si ten telefonát vyřídil, takže jsem něco tušila," řekla žena z provincie Nanjing, která si nepřála být kvůli společenské ostudě jmenována.

Její manžel nakonec odkryl tajemství ve spánku. "Jen tak jsem se s ním zkusila začít ve spánku bavit a on mi řekl její jméno i přesnou adresu," řekla stále ještě šokovaná manželka, která si s mužem o celé záležitosti zkusila otevřeně promluvit hned následující den.

Manžel ale den poté úplně všechno popřel, a tak se žena jela později podívat na adresu, kterou jí muž ve spánku odtajnil. Na místě našla nejen ženu, o které manžel mluvil, ale také jeho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám