Hlavní obsah

Muž natočil superrychlé UFO, letečtí experti jen krčí rameny

– Denver
Novinky, vps

Velké kontroverze vzbudil extrémně rychle se pohybující objekt, který byl minimálně dvakrát natočen nad americkým Denverem. Při pokusu o objasnění oslovila tamní televizní stanice KDRV leteckého experta, ten však nebyl schopen podat uspokojivé vysvětlení. Zatímco jedni mluví o UFO, druzí posměšně tvrdí, že se jedná o obyčejné brouky.

BEZ KOMENTÁŘE: Nad Denverem se objevilo velmi rychle se pohybující UFO, viditelné je jen na zpomalených záběrech

 
Článek

Muž, který natočil objekt poprvé, předal nahrávku televizi KDRV pod podmínkou zachování anonymity. Objekt natočil mezi polednem a jednou hodinou odpolední a uvedl, že se objevuje několikrát týdně.

Televizní stanice si chtěla jeho tvrzení ověřit, poslala proto na místo vlastního kameramana Noaha Skinnera. Ten si napřed myslel, že nic nezachytil, ale na zpomalených záběrech se opravdu objevil stejný objekt. Televize se tak obrátila na leteckého experta Steva Cowella s žádostí o vysvětlení.

„Nedokážu to identifikovat. Není to letadlo, není to helikoptéra, rozhodně to nejsou ptáci,“ řekl Cowell.

Severoamerické velitelství protivzdušné obrany pak uvedlo, že v daném čase neevidovalo nad Denverem nic podezřelého. Vyrojila se tak celá řada spekulací o pravém původu neznámého objektu. Mnoho pochybovačů si myslí, že to ve skutečnosti jsou jenom brouci. To ale odmítá Cowell, nevysvětlovalo by to totiž pravidelný výskyt objektu.

Reklama

Výběr článků

Načítám