Hlavní obsah

Muž našel v ledovém čaji kondom

Novinky, Famous.cz
LOGAN

Uplynul rok, kdy James Bledsoe oslavil svátek matek s rodinou hrůzným zážitkem. V restauraci Shoney v americkém Loganu mu podali ledový čaj s neobvyklým ochucovadlem - v drinku se vznášel kondom. Po dvanácti měsících prý trpí muž vážnými problémy a chce společnost žalovat za trvalé zdravotní následky.

Článek

Loni 14. května si vyšel během Dne matek v Loganu na oběd s příbuznými. K jídlu si objednal ledový čaj, jakmile se však napil, vyplavala na hladinu latexová ochrana. "Okamžitě se mi udělalo šíleně zle a málem jsem se u stolu pozvracel. Vzápětí jsem utíkal na nejbližší toaletu a tam zvracel," stěžoval si novinářům Bledsoe.

Minulý čtvrtek podal žalobu na manažera, jeho asistenta a číšníka restaurace, kteří mají na svědomí trvalé zdravotní následky, které kondom v čaji třicetiletému zákazníkovi způsobil.

"Když se James vrátil z toalety, stáli tu zaměstnanci a smáli se nám," stěžoval si jeden z rodinných příslušníků. Manažer restaurace pak odmítl jakkoli újmu způsobenou nejapným žertem nahradit. Teď se bude muset zpovídat ze svého chování u soudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám