Hlavní obsah

Muž fingoval vlastní únos, aby se vyhnul hněvu přítelkyně

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Rahmell Pettway z New Yorku v únoru zmizel neznámo kam a neřekl to své přítelkyni. Když se chtěl za dva týdny vrátit zpět domů, bál se její reakce, a tak si vymyslel vlastní únos. Policie, která ho nalezla na ulici spoutaného lepicí páskou, ale jeho plán rychle prohlédla. Informoval o tom New York Post.

Foto: Profimedia.cz

Američan se sám spoutal lepicí páskou. Ilustrační foto

Článek

Pettwaye si všiml minulý čtvrtek náhodný kolemjdoucí, jak sedí mezi dvěma auty na newyorské ulici Macon. Ruce a nohy měl spoutané lepicí páskou, která mu zakrývala i ústa. Přivolaným policistům bylo ale divné, že mu ze zápěstí stále visí neutržená role pásky.

Šestatřicetiletý Američan byl nicméně napřed převezen do nemocnice, stěžoval si totiž na bolest žeber. Ze začátku si nemohl vzpomenout na to, co se stalo, ale poté policistům řekl, že ho napadli dva muži, kteří ho naložili do modré dodávky a odvezli na neznámé místo. Po téměř dvou týdnech ho pak vyložili na ulici.

Vyšetřovatelům se ovšem jeho historka nezdála ani trochu důvěryhodná, už ho totiž znali z minulosti, kdy byl několikrát zatčen za loupež, držení drog nebo napadení. Na Pettwaye zatlačili a ten se rychle přiznal. Vše si vymyslel kvůli své přítelkyni, které nechtěl vysvětlovat důvod své nepřítomnosti.

„Je to naprostý hlupák. Byl to ubohý pokus obalamutit jeho přítelkyni,“ uvedl jeden z vyšetřujících policistů pro New York Post.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám