Hlavní obsah

Muž čekal 47 let s otevřením vánočního dárku od své lásky

Novinky, mšv

Velkou dávku trpělivosti projevil Kanaďan Adrian Pearce. Dlouhých 47 let totiž čekal s otevřením vánočního dárku od své bývalé lásky Vicky Allenové. Skoro po půlstoletí nicméně uznal, že je načase se podívat, co se pod balicím papírem skrývá. Byla to drobná knížečka, napsal server The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dárek si Pearce schraňoval od roku 1970, kdy jeho velká láska s Vicky skončila. Každý rok si ho dával pod vánoční stromeček, ale nechával ho vždy zabalený. Zůstalo by to tak možná i nadále, kdyby se bývalí partneři opětovně neshledali.

Adrian a Vicky se po desítkách let sešli a žena se rozhodla, že dárek otevřou společně – sama si už nepamatovala, co mu tehdy před lety dala. „Byla to malá knížka,“ rozplakal se prý Pearce. Nebyla však ledajaká, byla o lásce. „Láska je pro nás vším,“ uvedl Kanaďan.

Allenová byla prý překvapena, že si její bývalá láska schraňovala dárek tak dlouho a navíc nevybalený. „Byla jsem docela v šoku, když jsem se o tom poprvé doslechla. Udivilo mě, že někdo dokázal odolávat tak dlouho, protože když si vzpomenu na sebe, nebyla bych schopná ustát to pokušení a dárek neotevřít,“ cituje ženu server Daily Mail.

Oba pak s úsměvem zavzpomínali na své mládí a svou první velkou lásku. Ukázalo se, že Allenová poslala k vodě Pierce kvůli někomu jinému. „Byl to takový nevinný vztah, byli jsme v podstatě děti,“ řekla žena. Žádná zášť z rozchodu mezi oběma ovšem nepanuje, vždyť Pierce je už 40 let šťastně ženatý. „A teď se z nás stali přátelé,“ dodal muž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám