Hlavní obsah

Multimilionář hledá společnost. Deset vyvolených láká na nový život v ráji

Novinky, nčs

Chtěli byste se přestěhovat na odlehlou část Nového Zélandu, užívat si procházky vinicemi, jezdit na koni a kochat se pohledy na Tasmánské moře? Právě takovou možnost dostane 10 lidí, které na ostrov pozve německý multimilionář.

Foto: Profimedia.cz

I takové pohledy se naskytnou zájemcům o život v ráji.

Článek

Sedmdesátiletý Karl Reipen, který zbohatl na ledové kávě v plechovkách, se do krás Nového Zélandu zamiloval při návštěvě v roce 2000. Rozhodl se, že si na odlehlé části ostrova pořídí farmu, kterou v průběhu let proměnil v luxusní rezidenci, kde nechybí několik domů, kam se případní zájemci mohou nastěhovat.

Vzhledem k tomu, že jej život o samotě omrzel, rozhodl se, že nabídne možnost života na farmě deseti lidem, kteří mu budou dělat společnost. Součástí života se tak pro vyvolené stane pozorování ptactva, jízda na koni, plavání v Tasmánském moři a užívání si krás okolí.

Vlastní kůň povolen

Reipen dává možnost jak ženám, tak mužům. „Pokud je vaším snem žít ve společnosti zajímavých lidí na krásném místě, pak je to pro vás trefa do černého,” píše v inzerátu.

Další italské město rozdává domy zcela zdarma

Cestování

V novém domově na nájemníky bude čekat opravdové soukromí. Nejbližší města jsou totiž vzdálena hodinu a půl jízdy autem.

Reipen jako milovník koní nabízí možnost lidem ve věku mezi 18 a 70 lety vzít si na ostrov vlastního koně, na kterém se bude dotyčný moct prohánět hektary vinic a využít může také jednu z 26 stájí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám