Hlavní obsah

"Mrtvola" otevřela dveře, jejímu manželovi hrozí vězení

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KIŠINĚV

Moldavan, který tvrdil, že jeho manželka zemřela a půjčil si od svých přátel a kolegů v práci peníze na její pohřeb, skončí možná za mřížemi. Jeho manželka totiž nezemřela a když se přátelé přišli podívat, jak se mu daří, tak jim otevřela právě ona.

Článek

Osmatřicetiletý Vitalie Vavrinka získal od svých spolupracovníků v továrně v Hânceşti, kde pracuje jako předák, v přepočtu přibližně 130 tisíc korun.

Svým kolegům řekl, že jeho krásná mladá manželka zemřela při tragické autonehodě. Aby dojal okolí, historku ještě přibarvil o to, že byla těhotná. O kauze informoval server Ananova.

Lež mu ovšem neprošla a nyní čelí obvinění z podvodného získání peněz. "Byli překvapení, když spatřili údajně mrtvou ženu, jak chodí okolo domu živá a zdravá. Ale rozhodně nebyli tolik překvapení, jako její manžel, když na svém pozemku spatřil právě je," uvedl tamější policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám