Hlavní obsah

Motorkář se řítil rychlostí 300 km/h, řidič v autě mu i tak ujížděl

Novinky, vps

Řidiči ve Švédsku mohli nedávno pozorovat zběsilou jízdu motorkáře a řidiče mercedesu, kteří se po okresní silnici řítili rychlostí více než 300 kilometrů za hodinu. Motorkář jel naplno a dostal ze svého stroje maximum, ale automobil nepředjel.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička motorkáře s řidičem automobilu ve Švédsku

 
Článek

Honička začala v obci Väckelsang na jihu Švédska. Oba řidiči mířili na sever, kde je čekal několikakilometrový rovný úsek silnice.

Ještě v obci jeli téměř 200 kilometrů za hodinu, poté zrychlili ještě více a překročili třístovku. Elektronicky omezený tachometr Yamahy R1 ukazoval hodnotu 299 kilometrů za hodinu, ve skutečnosti jel motocykl ještě o trochu rychleji.

Na dvouproudé silnici předjeli oba řidiči jen několik vozů ve svém směru. Potkali také další rychle jedoucí motocykl, kterého jezdec na Yamaze předjel zprava. Po necelých dvou a půl minutách video zveřejněné tento týden skončilo. Už se jím zabývá policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorku na německé dálnici předjelo Audi

K podobnému případu došlo letos v lednu v Německu na dálnici mezi Augsburgem a Mnichovem. Motorkář tam jel také rychlostí 300 kilometrů za hodinu, ale řidič v audi ho před sebe nepustil a ujížděl mu. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám