Hlavní obsah

Monica z Přátel čeká první miminko

LOS ANGELES

Osmatřicetiletá herečka Courteney Coxová - Arquettová, známá především postavou Moniky z kultovního seriálu Přátelé, čeká své první dítě. Herečka, která se stejně jako její seriálová postava, zoufale snažila otěhotnět, je ve třetím měsíci těhotenství a je údajně nadšená, píše na svých internetových stránkách britský deník The Sun.

Foto: HZS Zlínského kraje
Článek

Krásná Courteney si před čtyřmi lety vzala za manžela svého kolegu z filmu Vřískot, Davida Arquetta, a od té doby se snažila otěhotnět. "Strašně si přála pořídit rodinu od chvíle, co se vdala, ale dosud v tomto směru neměla štěstí," sdělila deníku hereččina blízká přítelkyně.

Do třetice všeho dobrého

"Chodila za specialisty do nemocnice Cedars-Sinai v Los Angeles celý minulý rok a s Davidem se snažili celé měsíce," dodala přítelkyně Courteney Coxové.

Manželé byli údajně nadšeni, když zjistili, že je Courteney ve třetím měsíci těhotenství. Zároveň se ale bojí radovat příliš. "Oba se bojí a jsou šťastní zároveň. Doufají, že se tentokrát nic nepokazí. Doufají, že to teď - do třetice - dopadne dobře," informovala kamarádka. Courteney Coxové - Arquettové je osmatřicet let. Svým přátelům se svěřila s obavami z toho, že čím déle to potrvá, než otěhotní, tím to bude potom těžší. Herečka už dvakrát samovolně potratila, a tak se s manželem modlí, aby to tentokrát vyšlo.

Herecký pár se seznámil během natáčení hororu Vřískot, ve kterém Courteney hrála ambiciózní televizní reportérku Gale Weathersovou a on detektiva Deweyho, do kterého se ve druhém díle filmu zamilovala. Tehdy spolu začali chodit i ve skutečnosti. Svatbu měli v katedrále na sanfranciském Nob Hillu v červnu 1999. Manželé žijí v kalifornském Malibu.

Courteneyino seriálové alter ego Monica prochází s televizním manželem Chandlerem podobnými útrapami, když se snaží založit rodinu. Jak to ale dopadne v seriálu nebudeme prozrazovat. Čeští diváci si na poslední řady Přátel budou muset ještě nějaký čas počkat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám