Hlavní obsah

Módní soudce Cowell: Madonna je směšná

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Simon Cowell patří mezi obávané kritiky talentu a vizáže světových celebrit a rozhodně si nebere žádné servítky. Na paškál si tentokrát vzal popové zpěvačky a hned v úvodu vyzval Madonnu, aby to radši rovnou zabalila.

Foto: Miloš Volek

Ve vrhačském sektoru se každým rokem v Chodově představují přední čeští reprezentanti a bojuje se zde o plnění limitů na ME či MS

Článek

O vzhledu popových zpěvaček diskutoval nedávno Simon Cowell se svými kolegy Paulem Abdulem a Randym Jacksonem, odborníky na image hvězd. Jediný Simon se pustil do Madonny a začal její vzezření a životní styl zesměšňovat.

Je to obyčejná žena v domácnosti

Připadá mu totiž jako vysušená přestárlá mumie, která se bez úspěchu snaží procpat mezi svěží a životem kypící kolegyně. Směšné je na Madonně podle Simona naprosto vše - "její umělá vizáž, divné názory i trapný životní styl".

Kritiku Madonny však oba Cowellovi kolegové dobře nenesli a začali se s ním přít. Ten na svou obranu stačil vykřiknout: "Vždyť je to jen žena v domácnosti! Britney Spearsová je nádherná, Beyonce vypadá dobře, Jennifer Lopezová vypadá dobře. Madonna se pouze snaží vypadat dobře," opáčil Cowell.

Madonna se v posledních měsících přílišné popularitě a slávě netěší. Její vlastní tvorba je zastíněna prací mladších zpěvaček a neexceluje ani ve světě filmu.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna chce adoptovat holčičku

Dvě děti popové královně nestačí a touží po třetím. Příroda však pětačtyřicetileté Madonně nepřeje a otěhotnět se jí nedaří navzdory hormonální léčbě i dalším...

Madonna má před dětmi trému

Pěvecká hvězda Madonna, která před časem vydala svou knižní prvotinu Anglické růže, se rozhodla napsat další dětský příběh s názvem Jablíčka pana Peabodyho....

Výběr článků

Načítám