Hlavní obsah

Moderátorka omdlela během vysílání. Její kolega se na ni vykašlal

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako chladnokrevný profesionál se zachoval moderátor Dan Hughes během nedělního vysílání americké televize QVC. Se svou kolegyní Cassie Slaneovou předváděl nový tablet pro děti, když v tom přišla na ženu slabost a omdlela. Moderátora to ovšem nezastavilo a pokračoval ve vyjmenovávání předností tabletu.

BEZ KOMENTÁŘE: Moderátorka omdlela během vysílání, její kolega dál pokračoval

 
Článek

Dan Hughes je jedním z nejostřílenějších moderátorů kanálu QVC, který se specializuje na teleshoppingové vysílání. Nenechá se tedy jen tak něčím zaskočit, což předvedl v neděli. Když jeho kolegyně omdlela, Hughes dál vychvaloval produkt. Pohotový byl i režisér, ten pro změnu rychle přepnul záběr na fotku tabletu.

Cassie Slaneová se ve vysílání znovu objevila po minutě a půl, ale zjevně ještě nebyla úplně ve své kůži a po chvíli se opět dostala do problémů. To už bylo moc i na Hughese, který nechal ženu usadit mimo záběry kamer. Televize pak v tiskovém prohlášení uvedla, že moderátorčina slabost byla způsobena nízkou hladinou cukru v krvi.

BEZ KOMENTÁŘE: Nevolno se udělalo za moderátorským stolem i turecké hlasatelce Sedě Selekové

Ztráta vědomí není u moderátorů ničím neobvyklým. Během živého přenosu totiž omdlel například i brazilský fotbalový komentátor nebo turecká moderátorka Seda Seleková. Těm se však jejich kolegové okamžitě vrhli na pomoc.

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilský sportovní komentátor upadl do mdlob při živém vstupu, kolega se mu snažil pomoct

Reklama

Výběr článků

Načítám