Hlavní obsah

Moderátor z Novy Vítek Havliš si v opilosti pořezal hýždě

Novinky, Gabriela Wolfová
Náchod

Bývalý moderátor Snídaně s Novou a hitprády Eso Vítek Havliš nebude na volbu Muže roku 2009 vzpomínat zrovna v dobrém. V ranních hodinách si v podnapilém stavu pořezal o skleničku hýždě, začala z něj stříkat krev a museli ho převézt do místní nemocnice na šití.

Článek

Vítek Havliš s přáteli volbu Muže roku slavili na místní diskotéce do časných ranních hodin. Bohužel ale oslava neskončila šťastně. Opilý Havliš spadl na stůl a pořezal se o skleničku. Začala z něj stříkat krev. "Trošku jsme to s pitím přehnali a spadl jsem na stůl, kde jsem se nabodl na rozbitou skleničku," řekl Novinkám Havliš. Tržnou ránu má v horní části stehna.

Přátelé ho okamžitě podepřeli a odvezli do náchodské nemocnice. Havliš měl v tu chvíli už pořádně zakrvácené kalhoty. "Rány byly hodně hluboké. Mám čtyři stehy," řekl moderátor, který prý nemůže vůbec chodit. 

"Bolí to jako čert. Jsem rád, že si dojdu na záchod. Ještě, že vozí restaurace jídlo domů, protože nemůžu vůbec chodit a sedět můžu jen s nataženou nohou," dodal Havliš.

Moderátor byl v porotě finále Muže roku 2009. Kromě něj do ní zasedly další známé tváře jako Miss ČR Zuzana Jandová, herečka Uršula Kluková, modelka Agáta Hanychová, herec Lumír Olšovský a další. Galavečer moderovala Lucie Koňaříková.

Vítězem se stal Havlišův favorit Martin Zach, pro kterého ale víkend skončil tragicky. V pátek se stal Mužem roku a v sobotu kvůli nešťastnému pádu na mělčinu během skoků na lyžích do vody skončil v nemocnici a má ochrnuté dolní i horní končetiny. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám