Hlavní obsah

Modelka v Praze se při přehlídce zřítila na zem. Hned dvakrát

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Módní událost roku - Prague Fashion Weekend - se neobešla bez trapasu. Jedna z modelek neustála chůzi na vysokých podpatcích a uprostřed osmdesát metrů dlouhého mola se dvakrát sesunula k zemi.

Článek

Prague fashion weekend byl považován za módní událost roku. Modelky pracující v Čechách bojovaly na castinzích o to, aby právě ony byly ty vyvolené, které předvedou modely na 80 metrů dlouhém mole v Pařízské ulici v Praze.

Bohužel jedna z modelek na tuto událost nebude vzpomínat v dobrém. Uklouzla na mole, zvrtla si na 15 centimetrů vysokých podpatcích kotník a skončila na zemi. Jen co se jí podařilo opět postavit na nohy, uklouzla podruhé a opět se sesunula k zemi.

Modelky předváděly na hlavní módní přehlídce sobotního večera modely světově proslulého návrháře Gianfranca Ferrého. Po mole se procházely na více jak patnácticentimetrových podpatcích. A často musely krásky chodit v lodičkách o tři čísla větších. V zákulisí si tak boty vycpávaly vatou. Není tedy divu, že jedna z krásek chůzi neustála.

Na módním mole se prošlo i několik známých krásek. Předváděly Miss Aneta Vignerová, Kateřina Sokolová a Veronika Chmelířová. Závěrečný model patřil Andree Verešové. Dva pánské modely předvedl čerstvý Muž roku 2010 Jan Hájek.

"Kvůli souteži jsem nestihll casting na přehlídku a proto jsem byl velmi mile překvapen, že mě Milada Karasová vzala i bez něj," řekl Novinkám Hájek.

V publiku zasedly známé topmodelky Daniela Peštová a Pavlína Němcová, které organizátorka Prague fashion weekendu Milada Karasová zastupuje. Dorazila také Petra Faltýnová, kterou nedoprovodil manžel Simon, ale její italský manažer.

Reklama

Výběr článků

Načítám