Hlavní obsah

Modelce Jordan při žehlení padají plavky

LONDÝN

Velšská společnost přišla s nápadem, jak přimět líné muže, aby se věnovali domácím pracím. Uvedla na trh žehlicí prkno, na jehož povlaku je potisk zobrazující modelku Jordan v plavkách. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: Dalibor Szenci
Článek

Efekt se umocňuje v závislosti na délce žehlení. Při zvyšující se teplotě na obrázku postupně modelčiny červené plavky mizí, až se nakonec Jordan objeví v Evině rouše.

Společnost myslela i na ženy a prodává lahůdku také pro jejich oko. Příslušnice slabšího pohlaví se mohou pokochat nad žehlicím prknem s fotkami svůdných mužských těl. Největší úspěch však jednoznačně slaví Jordan.  

Výroba vyjde draho

U zrodu myšlenky stál Jason Carr, který nápad dostal před dvěma roky. "Výroba stojí poměrně dost, zejména proto, že musíme dováže speciální inkoust až z Japonska," uvedl vynálezce.

"Nejprve jsem si myslel, že našimi klienty budou hlavně mladé ženy, ale zatím to vypadá, že je kupují spíše postarší dámy."

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamovi vyhrožuje záletná modelka

Davida Beckhama a jeho manželku Victorii jímá hrůza pokaždé, když zaslechnu o britské modelce Jordan, která je známá bujarým sexuálním životem s hvězdami...

Sexem posedlá Jordan chtěla styk na kapotě

Britská modelce Katie Priceové alias Jordan, která účinkovala v televizní reality-show Jsem celebrita, pomozte mi pryč, zjevně prospěl pobyt v australské...

Výběr článků

Načítám