Hlavní obsah

Mobil v toaletě způsobil dopravní zácpu

NEW YORK

Ve vlaku, který zajišťuje dopravu mezi předměstím a pulsujícím velkoměstem, uvízl na toaletě obyvatel New Yorku a způsobil dopravní kolaps. Poté, co se nešťastníkova ruka vzpříčila v záchodové míse, byl zastaven celý vlak.

Článek

Tisíce newyorčanů uvízlo na hodinu a půl v dopravní zácpě, kterou zapříčinila vlaková souprava zastavená z bezpečnostních důvodů.

Mobil skončil v míse

Edwinu Gallartovi, který se kolem šesté hodiny ubíral ze své kanceláře domů, totiž vypadl mobilní telefon z kapsy a zamířil rovnou do záchodové mísy. Muž se snažil svůj "klenot" vyprostit a vstrčil do vlakové toalety vlastní rukou.Ta však zajela příliš hluboko a v míse se vzpříčila.

Záchod rozmontovali hasiči

Jednačtyřicetiletý muž, který se ocitl v sevření toalety, začal beznadějně volat o pomoc. Jeden ze spolucestujících volání vyslechl a snažil se Gallarta vyprostit. Po neúspěšných pokusech musel být informován strojvůdce, který spustil bezpečnostní systém a soupravu zastavil.

Na místo museli být přivoláni policisté a hasiči, kteří rozmontovali celý záchod a muže vysvobodili. Telefon se však zachránit nepodařilo.

Dráhám vznikla škoda ve výši několika tisíc dolarů, kterou dostal Gallart k úhradě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám