Hlavní obsah

Mladík zablokoval dopravu a požádal přítelkyni o ruku uprostřed dálnice

Novinky, Klára Fischleinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Romantiku s vůní benzínu připravil začátkem posledního lednového týdne své přítelkyni Hector Martinez v Kalifornii. Zastavil spanilou jízdu desítek motocyklistů a v růžovém dýmu ji požádal o ruku.

Motorkář požádal přítelkyni o ruku přímo na dálnici

 
Článek

Když čtyřiadvacetiletý Hector Martinez zastavil dopravu na hlavní dálnici v Kalifornii, jeho přítelkyně Paige Hernandez vůbec netušila, co se bude dít dál. Motorkářský průvod a za ním i kolona aut pomalu zastavily a Martinez vykouzlil kolem svého stroje růžový dým.

Pak poklekl a vytáhl krabičku se zásnubním prstýnkem. I přesto, že dívka v danou chvíli měla stále na hlavě helmu, bylo zřetelné její dojetí. Desítky motorkářů při dojemném okamžiku tleskaly. Budoucí nevěsta na žádost o ruku přikývla, takže z tohoto dálničního úseku odjeli už jako snoubenci.

Scéna jako z romantického filmu trvala jen několik minut, přesto o ni média projevila velký zájem. Možná i proto, že incident vyšetřuje kalifornská policie. Páru totiž kvůli výstřednímu zasnoubení uprostřed dálnice hrozí opletačky se zákonem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám