Hlavní obsah

Místo nebožky našli v rakvi cizího muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRAZÍLIE

Příbuzní zemřelé ženy z Brazílie byli naprosto šokováni, když v den pohřbu, který se konal ve městě Candeal na severovýchodě Brazílie, objevili v rakvi tělo neznámého muže. Informaci přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Anna Čelouchová

Na mníšeckém zámku je zábava pro děti a první republika pro dospělé.

Článek

Mnozí přítomní začali při obřadu křičet a na některé šly dokonce mdloby. V rakvi totiž ležel cizí muž Waldemar Santos, který zemřel ve stejný den a ve stejné nemocnici jako nebožka Reinivalda Sacramento.

Mrtvá čekala v nemocnici

Přivolaná policie potvrdila, že nešťastnou náhodou došlo k záměně mrtvol. Tělo zemřelé ženy se v době jejího vlastního pohřbu nacházelo ještě na klinice a čekalo, že bude dopraveno na místo posledního rozloučení pana Santose s příbuznými.  

Paní Sacramento se nakonec přeci jen dočkala důstojného pochování a již odpočívá ve správné hrobce. Policejní mluvčí uvedl, že se incident prošetřuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Nebožtík se ohlásil mobilem

Scénku jako vystřiženou z hrůzostrašného hororu prožila na vlastní kůži mladá vdova z belgického Rochefortu. Dvaatřicetiletého manžela, který zahynul při těžké...

Po smrti se lidé mohou přeměnit v kompost

Svědomití ekologové budou mít zakrátko možnost postarat se, aby ani po smrti neznečišťovali životní prostředí, a naopak pomohli tvorbě nové zeleně. Ekologický...

Výběr článků

Načítám