Hlavní obsah

Missky skončily s Belohorcovou v jedné posteli

Novinky, jky
PRAHA

Zuzana Belohorcová si snad ani nemohla představit hezčí oslavu svých 33. narozenin. Její přítel Vlastimil Hájek jí totiž připravil zajímavé překvapení. Na otvíračce restaurace vybavené postelemi Bar & Lounge u Staroměstského náměstí jí totiž nechal připravit dort a společně se všemi hosty zazpíval své milé Happy Birthday to you.

Článek

Netrvalo dlouho a už byla moderátorka v posteli s finalistkami soutěží krásy.

Nikol Štíbrová, Zuzka Jandová, Kateřina Sokolová, Lucie Hadašová, Agáta Hanychová, Lilian Sarah Fisherová, Kristýna Lebedová, Veronika Pompeová, Eva Čerešňáková či Renata Langmannová - všechny tyto známé tváře přišly se Zuzanou Belohorcovou společně oslavit její narozeniny a prohlédnout si nový luxusní podnik v centru Prahy.

:. Ložní prádlo přímo vybízelo k polštářové válce. Foto: Michaela Feuereislová

"Zuzanka slaví, tak jí pojďme překvapit a až sem vejde, tak jí popřejeme," plánoval s hosty večírku slavnostní chvilky vlastník sítě caffeterií Hájek. V příjemně decentním prostředí se tak vytvořila po chvíli řada gratulantů, kteří populární moderátoce přáli.

Některé missky se na večírku zdržely doslova jen několik minut, jiné zase naopak pobyly pořádně dlouho a večer si užívaly. "Asi tu budeme docela dlouho," předpovídala už na začátku večera Kristýna Lebedová, která večer trávila s Miss ČR Zuzanou Jandovou.

:. Zuzka Belohorcová dostala od svého milého nejeden polibek k narozeninám. Foto: Michaela Feuereislová

Útulný podnik Bed & Lounge prošel opravdovou zatěžkávací zkouškou. Jednoho si ale musel povšimnout každý, kompletně bílý interiér byl pořádně náchylný k zamazání. "Asi budou muset měnit povlečení po každém hostovi zvlášť, stačí jedno rozlité červené vínko a je vymalováno. Měli bychom si dát pozor," smály se na večírku missky.

Reklama

Výběr článků

Načítám