Hlavní obsah

Missky mají v Řecku postrach - nadváhu

– RHODOS
Novinky, Jakub Kynčl (Rhodos)

Neustálý přísun sladkých pochutin, čerstvé ovocné džusy, míchané koktejly a bohatá nabídka všeho, co se dá sníst a vypít, začíná mírně děsit většinu z dvanácti missek, které si v těchto dnech užívají zaslouženou dovolenou na řeckém Rhodosu. Speciální večeře v těch nejpřepychovějších restauracích malebného ostrůvku jsou neodolatelné.

Článek

"Plánovala jsem, že tu nějaké to kilo zhubnu, ale opravdu to na to vůbec nevypadá," řekla usměvavá zrzka Tereza Šolcová a II. vicemiss Veronika Chmelířová jen mírně zklesle dodávala: "Když se tu neustále přejídate až k prasknutí žaludku, tak je pak linie lehce v ohrožení, ale ono je to všechno prostě moc dobré..."

Mezi finalistkami jsou v tomto směru snad jen dvě výjimky. Gabriela Kořínková a Lucie Petrišková by prý totiž nějaké to kilo nahoru naopak přivítaly. "Myslím si, že by mi nějaký ten kilogram navíc neuškodil, ba naopak. Většina mužů je ráda, když si má na co sáhnout," řekla s úsměvem dlouhonohá blondýnka Gabriela Kořínková.

Vicemiss Bohemia Lucie Petrišková si s Gabrielou Kořínkovou doslova přizvukovala: "I kdybych snědla deset prasat, tak snad nepřiberu ani deko. Rychlý metabolismus má jednoduše své výhody i nevýhody," uvedla Petrišková.

Úterní večer strávily Zapletalovy finalistky v noblesním pěti-hvězdičkovém hotelu Rodos Palace, kde jim na jejich počest zařídil majitel CK Blue Style Imed Jeddai speciální tradiční řecký večer. Dívky si ale o hodně více než samotný program vychutnávaly delikatesy, které jim byly místním šéfkuchařem připraveny.

"V tom hotelu se mi opravdu líbilo, ale nejvíce mě okouzlily exotické těstoviny s banánem a smetanovou zmrzlinou. Mám ráda neobvyklé kombinace chutí, např. maso s ovocem, takže to byla opravdu večeře dle mého gusta," řekla Novinkám Miss ČR Kateřina Sokolová.

Vodní hrátky měly i jistá úskalí

Středa byla poté pro dívky doslova adrenalinovým dnem. Celý den se odehrával ve znamení řádění na vodě. Dívky vystřídaly všechny atrakce, které byly k dispozici, a kdyby měly tu možnost, tak by se této činnosti věnovaly nejraději snad celou dovolenou.

"Na banánu jsem byla už několikrát dříve, ale tenhle jel na mě moc pomalu, tak jsem chtěla jít ještě na něco jiného. Hned poté jsem šla na takovou nafukovací létající matraci a završila jsem to na pneumatikách a ty stály za to. Asi třikrát jsem málem vyletěla," uvedla se smíchem úřadující nejkrásnější dívka ČR.

Adrenalinové řádění na vodě však přineslo některým misskám i drobné zdravotní obtíže. "Ty pneumatiky byly opravdu trochu akčnější a bohužel se mi opět trochu obnovily problémy s kolenem," řekla Novinkám Miss Sport Denisa Přibylová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám