Hlavní obsah

Missky jsou v Tunisu atrakcí

Právo, Helena Vacková
TOZEUR/TUNISKO

Pobyt letošních dvanácti finalistek soutěže Miss Česká republika v tuniském Tozeuru ještě není u konce a dívky už mají zážitků na rozdávání. V pátek se krásky oblékly do místního tradičního oblečení a odjely strávit večer do domu obchodníka s datlemi. Nedaleko hotelu v poušti už na karavanu missek čekal dav Tunisanů, pro něž byly české krásky oblečené za muslimky vyloženou atrakcí.

Článek

Prezidenta soutěže Miloslava Zapletala místní vysadili na koně a v čele vedl celý " průvod". Když se pak kolem něho shluklo ještě všech dvanáct dívek, kdosi k pobavení ostatních a nelibosti jemu samotnému vykřikl: Zapletal a jeho harém! "Tak takhle bych to nenazýval," čertil se naoko Zapletal.

Když se česká skupina přesídlila do domu obchodníka, rozpoutalo se všeobecné veselí. Po bohaté večeři a ukázce domorodých tanců se dívky včetně Zapletala, plastického chirurga Jana Měšťáka a odborníka přes etiketu Ladislava Špačka odvázali na tanečním parketu.

Následují den pak krásky měly možnost předvést své sportovní dovednosti. V hotelovém bazénu se konaly závody v plavání. S přehledem vyhrála sedmnáctiletá studentka Tereza Kotyšanová. Není divu, vždyť oproti ostatním dívkám má výškový náskok. Měří totiž sto osmdesát čtyři centimetrů.

Krásky budou v Tunisu do středy. Odjely sem minulý týden na "školu miss", jejímž hlavním úkolem je připravit všech dvanáct finalistek na závěrečné klání, které se uskuteční 8. dubna v brněnském Boby centru.

Reklama

Související témata:

Související články

Missky se školí v Tunisku

Do lavic "školy miss" v tuniské oáze Tozeur ve středu zasedlo dvanáct finalistek soutěže krásy Miss Česká republika. Otevření tohoto neobvyklého vzdělávacího...

Výběr článků

Načítám