Hlavní obsah

Miss Vignerová na Plese v Opeře: poprvé na veřejnosti s bohatým milencem

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss Aneta Vignerová (22) bude už v sobotu ozdobou Plesu v Opeře, největší události sezóny. Úřadující královna krásy se poprvé objeví ruku v ruce se svým o třicet let starším zámožným přítelem Kamilem Bahbouhem na veřejnosti. A vypadat bude jako opravdová nevěsta.

Článek

V pátek si Aneta vybírala šaty na Ples v Opeře, který je považován za největší událost sezóny.  "Pochopitelně vím, že budu reprezentovat, a proto jsem si dala na výběru šatů záležet," řekla Novinkám Vignerová.

Šaty si vybírala v salonu uznávané módní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové. "Jaruška je podle mě nejlepší česká módní návrhářka, volba byla jasná," říká Aneta. "Měla pro mě připravené zelené šaty, které byly sice nádherné, ale já na barvičky a konkrétně na zelenou moc nejsem. Tak jsme společně nakonec vybraly nádherné smetanové šaty," prozradila úřadující královna krásy.

Aneta na ples vyrazí se svým přítelem Kamilem Bahbouhem. Je to úplně poprvé, co společně vyrazí do společnosti.  "Na veřejné akci budeme opravdu spolu poprvé," potvrdila Aneta.

Vignerová od svého vítězství v Miss ČR prý neví, kam dřív skočit. Pracuje každý den. "V podstatě jsem se nezastavila. Práce mám opravdu hodně a jsem za to ráda," říká Aneta, která vedle práce studuje první ročník střední podnikatelské školy. "Mám individuální plán, tak se to zvládnout dá. Bohužel na udělání řidičáku už mi čas ale nezbývá," směje se Aneta, která v Miss vyhrála luxusní vůz Audi.

"Auto nám doma v Havířově. Naštěstí jsem vyhrála také limousine service, takže mě vozí luxusní auto s řidičem," vysvětluje.

S přítelem sdílí společnou domácnost. "Bydlíme tak různě. Já vyhrála pronájem bytu na pražském Zličíně a přítel má byt v centru na Starém městě," dodala Aneta.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám