Hlavní obsah

Miss Universe: Váchová má šanci na úspěch

QUITO/PRAHA

Lucie Váchová, která reprezentuje v ekvádorském Quitu Českou republiku na Miss Universe, již absolvovala výlety za exotikou, ale i náročné fotografování a módní prezentace. Devatenáctiletá studentka gymnázia se však nenechává náročnou prací vyvést z míry a svůj pobyt na soutěži si vychutnává. O nejkrásnější dívce se rozhodne v úterý.

Foto: Dagmar Šnajdarová
Článek

"Soutěž si maximálně užívám. Všechny holky mi závidí, že jsem jela na ty nejlákavější výlety, které tu byly možné," sdělila Lucie.

"Kdybych měla srovnávat s Miss World, je to tu podstatně náročnější. Program je pestřejší a více nabitý."

Přestože na Miss World v Číně Váchová titul nevybojovala, v Quitu má prý dalece větší šanci uspět.

"Lucie má velice dobré ohlasy od poroty a novinářů. V tipovací soutěži se umístila v první patnáctce," prozradila v pondělí Jana Dvořáková z agentury Miss Models zastupující missky a dodala, že úspěchem by již bylo, kdyby se Lucie dostala do první desítky.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Myslíte si, že se Lucie Váchová probojuje na Miss Universe do první desítky?

O dobré pozici české zástupkyně svědčí i to, že byla spolu se třemi dalšími dívkami vybrána pro fotografování na Galapágách.

"Byl to nejúžasnější výlet, na který do smrti nezapomenu. Vybrali jen čtyři holky. Kromě mě ještě Miss Kolumbie, Angoly a Aruby," řekla česká miss.

Kamarádky z Kypru a Rakouska

Lucie sdílí hotelový pokoj s nejkrásnější Kanaďankou. "Je to osmnáctiletá tichá dívčina. Pilně s ní procvičuji angličtinu, ale nijak vřelý vztah jsme k sobě nenašly. Nejvíce se kamarádím s Miss Kypr a s Rakušankou," přiznala Váchová.

Dívky již trénovaly promenádu v plavkách a porotě představily tradiční národní kroje. Na Váchovou, která kromě vlčnovského kroje předvede róby z návrhářské dílny Beáty Rajské, se přijeli do Latinské Ameriky podívat i rodiče. S dcerou zůstanou až do finále.

V případě úspěchu stráví Váchová v Ekvádoru ještě první týden v červnu, v opačném případě se vrátí do ČR ve čtvrtek 3. června. Po návratu ji čeká maturitní zkouška.

TIP NOVINEK:
Snímky dívek, které připravovaly program na Miss Universe, najdete ve fotogalerii

Anketa

Myslíte si, že se Lucie Váchová probojuje na Miss Universe do první desítky?
Ano
32,2 %
Ne
56,4 %
Nevím
11,4 %
Celkem hlasovalo 1914 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Váchová míří na Miss Universe

Lucie Váchová si vychutnává poslední dva měsíce kralování na pomyslném trůnu české krásy. Na mrhání časem ale nemá ani pomyšlení, neboť se teprve před čtrnácti...

Váchová se připravuje na Miss Universe

Bývalá královna krásy ČR Lucie Váchová bude 1. června v ekvádorském Quitu bojovat o titul Miss Univers. Porotě se představí v modelech od návrhářky Beáty...

OBRAZEM: Dívky se sjely na Miss Universe

Do ekvádorského Quita se sjely krasavice z celého světa, mezi nimiž bude 1. června zvolena Miss Universe. Českou republiku tam reprezentuje Miss 2003 Lucie...

Výběr článků

Načítám