Hlavní obsah

Miss Sokolová byla na liposukci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vnadná Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (20) byla na liposukci. Modelka si nechala přístrojově upravit boky a bříško. Prý aby o Vánocích mohla v pohodě hřešit v jídle.

Článek

Kateřina Sokolová absolvovala bezbolestnou ultrazvukovou liposukci. "Řezat do těla bych si nikdy nenechala," tvrdí Sokolová.

"Ani ultrazvukovou liposukci jsem původně neměla v plánu. Jela jsem si odpočinnout s přítelem Jeanem do Lázní Bělohrad a protože v luxusním spa resortu, kde jsme byli ubytování, měli tento přístroj, zkusila jsem ho," vysvětluje.

"Blíží se Vánoce a samozřejmě si neodpustím nějaké to cukroví. Tak jsem si řekla, že malinko zhubnu, abych mohla hřešit," dodala.

Když ji viděl terapeut, snažil se jí dokonce liposukci vymluvit. "Říkal, že nechápe, co mi bude odsávat," smála se. "Tak jsem mu ty špíčky ukázala a on se začal hrozně smát," dodala Sokolová.

S Jeanem strávila v lázních dva dny. Vedle bazénu nebo vířivky si dopřáli také bahenní zábaly. Z toho byl nadšený obzvlášť přítel modelky. "Jeana to bavilo tak, že to za víkend absoloval třikrát. Je pravda, že po bahnu z mrtvého moře je pak pokožka nádherně jemná," dodala Sokolová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám