Hlavní obsah

Miss severní Morava vsadila na přirozenost

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Osmnáctiletá studentka Běla Šarayová z Loučky u Lipníka nad Bečvou na Přerovsku získala v úterý pozdě večer v olomouckém kulturním domě Sidia titul Miss severní Moravy. V semifinále Miss ČR 2004 pro Olomoucký a Moravskoslezský kraj upoutala 173 centimetrů vysoká a 57 kilogramů vážící světlovláska s mírami 85 - 57 - 88 hlavně svým přirozeným půvabem.

Foto: archiv Vlaďka dětem o.s.

Příští neděli se proti sobě postaví tým fotbalisty Tomáše Řepky a tým osobností televize Óčko.

Článek

"Ve hře o prvenství byly v závěru dvě jasné favoritky. Sám nevím, co nakonec rozhodlo. Myslím si, že obě měly šanci na vítězství, i když každá byl jiná. Olomoucké semifinále Miss ČR, které bylo posledním z letošních šesti, bylo v tomto směru určitě nejnapínavější a práce poroty byla nejsložitější," řekl předseda poroty, prezident soutěže Miss ČR Miloslav Zapletal.

Láká ji moderování

Šarayová studuje na gymnáziu v Lipníku. Ve volném čase se věnuje zejména sportu, ale i moderování společenských událostí. Při vlastní soutěži se v rozhovoru s Janem Čenským, který večerem prováděl, přiznala, že by v budoucnu ráda zkusila i moderování v televizi. Láká ji však také studium medicíny.

"Ráda bych po maturitě studovala neurologii, ale ještě čekám, co mi život přinese," svěřila se dívka, která za svou silnou zbraň považuje úsměv a nevylučuje ani profesionální dráhu modelky.

"Titul Miss severní Moravy mi život asi příliš nezmění. Je to zatím jen skok do finále. Už teď je ale jasné, že budu mít méně času na školu a budu muset dohánět," dodala Šarayová.

První vicemiss severní Moravy byla zvolena dvaadvacetiletá studentka Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové Jana Doleželová z Uničova na Olomoucku (176, 87 - 57 - 89).

Druhou vicemiss se stala třiadvacetiletá studentka Pedagogické fakulty v Ostravě Lucie Vávrová z Krnova (175, 88 - 59 - 92). Největší sympatie publika získala osmnáctiletá studentka hotelové školy Dominika Hužvárová z Havířova (169, 85 - 55 - 84).

Severomoravská Miss, která obdržela ke korunce krásky mj. i zlatý šperk, digitální fotoaparát, barevný televizor a letecký zájezd do Turecka, postoupila přímo do finále Miss ČR, které se uskuteční 17. dubna v karlovarském grandhotelu Pupp.

Další tři slečny - Doleželová, Vávrová a 21letá studentka Veronika Badurová z Karviné, která se umístila v Olomouci na čtvrtém místě, postoupily do neveřejné baráže, v níž se utkají o šest postupových míst dívky ze čtyř českých a dvou moravských semifinálových soutěží. Celkem se letos do soutěže Miss ČR přihlásilo z celé ČR 1 093 dívek.                                                                                                                             

Reklama

Související témata:

Související články

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Miss jižní Moravy mluví lépe slovensky

Novopečená Miss jižní Moravy, sedmnáctiletá studentka Denisa Mendrejová, sice bydlí v Bratislavě, ale v případě, že by se umístila v celorepublikovém finále...

Výběr článků

Načítám