Hlavní obsah

Miss Lucie Králová má s exotikou zkušenosti

PRAHA

Miss České republiky 2005 Lucie Králová se rozhodně nenechá jen tak něčím zaskočit. Platí to i v případě její cesty na soutěž Miss World, která se bude tentokrát konat v čínské Sanyi. S exotickými zeměmi už má totiž pár zkušeností.

Článek

V Číně sice nebyla, zato Thajsko navštívila třikrát. "Poprvé to bylo při klasickém zájezdu s cestovní kanceláří. Tehdy jsem ale zjistila, že nebude problém jet do Thajska na vlastní pěst. Zdejší lidé jsou moc fajn, vůbec jsem se proto nebála nějakých komplikací. Prostě jsem si koupila letenku a vyrazila, hned dvakrát," prozradila.

Královou na cestách doprovázel její přítel, pocit bezpečí tak měla dvojnásob. "Nejvíc mě oslovila krása přírody a ohromná pozitivní energie, která v těchto končinách vyzařuje snad úplně všude. A pochopitelně i thajské masáže, na ty jsem byla schopná chodit třeba dvakrát denně," usmála se.

Hmyz ráda nemá

"Naopak zrovna nadšená jsem nebyla z nejrůznějšího hmyzu a krys, kterých je v Thajsku požehnaně. Když něco takového vidím, tak hned ječím snad jako každá ženská. Běhat někde po pralese a hledat kobylky k večeři, to by pro mě asi skutečně nebylo," podotkla Králová.

V listopadu poletí Miss ČR 2005 do Číny. Její pobyt bude trvat asi měsíc a vyvrcholí ve finále 10. prosince.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Lucie Králová chce založit taneční školu

Miss ČR 2005 Lucii Králové již skončila dovolená a opět se chystá do práce. Působí jako asistentka v pražské advokátní kanceláři. Zároveň ale sní o založení...

Miss Lucie Králová chytla svatební kytici

Doba dovolených se pomalu chýlí ke konci. Odpočinku a léta si dosyta užily i naše celebrity. Miss ČR 2005 na letošní léto jen tak nezapomene - během dovolené...

Výběr článků

Načítám